Demokrate Bijelo Polje: Ne razumijemo nepoznavanje ponude da se ujedini građanski i umjereni blok

"Ujedinjenje blokova bi istovremeno značilo i stabilizaciju države na duži vremenski period", navodi se u saopštenju

4390 pregleda 17 komentar(a)
Demokrate Bijelo Polje, Foto: Demokrate Bijelo Polje
Demokrate Bijelo Polje, Foto: Demokrate Bijelo Polje

Opštinski odbor Demokrata iz Bijelog Polja je saopštio da ne razumiju nepoznavanje ponude da se ujedini građanski i umjereni blok, koji bi prema istraživanjima odnio pobjedu u prvom krugu predsjedničkih izbora.

"To bi istovremeno značilo i stabilizaciju države na duži vremenski period", navodi se u saopštenju Demokrata iz Bijelog Polja.

Demokrate tog grada poručuju da pružaju podršku zaključcima Predsjedništva i Glavnom odboru, u donošenju odluke da Demokrate imaju kandidata za predsjednika.

Tvrde da su faktori koji će obezbijediti izvanredan izborni rezultat i više nego spremni.

Ističu i svoj doprinos "u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, kao i borbi za građansku, modernu i evropsku Crnu Goru u kojoj smo snažan stub i oslonac".

Dodaju da će njihov kvalitet biti prepoznat u Bijelom Polju, "jer je to grad multietničkog sklada i u našem gradu je politika Demokrata već osam godina zasnovana na zajedništvu, a ne na podjelama i svađanju društva radi čuvanja sopstvenih privilegija".

"Spremni smo svakom domaćinstvu približiti pobjedničku ideju, a sigurni smo da će građani to prepoznati", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: