Dinoša se izvinio jer je kopristio riječ "bagra": Ta riječ je teža od upućenih mi uvreda

"Juče sam, pod utiskom i pritskom uvreda koje su mi dan ranije u svom saopštenju za javnost uputili politički protivnici iz liste "Pravim putem", koja učestvuje ma martovskim lokalnim izborima u Tuzima, u mom reagovanju, koristio i riječ "bagre", misleći na fiktivnu grupu ili fiktivnu osobu koja je pravila saopštenje"

8216 pregleda 21 komentar(a)
Dinoša, Foto: Boris Pejović
Dinoša, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Nacionalne albanske unije Ferhat Dinoša izvinio se se jer je u jučerašnjem saopštenju koristio riječ "bagra".

Dinoša je juče reagujući na saopštenje koalicije DPS, DUA, BS, SD "Pravim putem-Rrugës së drejtë" između ostalog poručio da ako iko dođe glave predsjedniku Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću "biće to bagra iz redova njegove partije, kao što su autori pomenutog reagovanja".

"Juče sam, pod utiskom i pritskom uvreda koje su mi dan ranije u svom saopštenju za javnost uputili politički protivnici iz liste "Pravim putem", koja učestvuje ma martovskim lokalnim izborima u Tuzima, u mom reagovanju, koristio i riječ "bagre", misleći na fiktivnu grupu ili fiktivnu osobu koja je pravila saopštenje. Ta riječ je teža od upućenih mi uvreda i danas mi je žao što sam je koristio. Zato se izvinjavam ne samo toj fiktivnoj grupi ili osobi, koja je pravila saopštenje", nego i ukupnoj javnosti.

Bonus video: