Spajić: Ozvaničena saradnja lidera jedinstvenog DPS-a protiv slobodnih građana

"Imaćemo obraćanje građanima - jedinima kojima dugujem izvinjenje i odgovor na sva pitanja - sjutra u 14h na presu", rekao je Spajić

78804 pregleda 399 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić oglasio se nakon što Državna izborna komisija nije utvrdila njegovu kandidaturu za predsjednika i poručio da je "ozvaničena saradnja lidera jedinstvenog DPS-a protiv svih slobodnih građana Crne Gore".

"Kao što smo ukazivali prethodnih dana, ozvaničena je saradnja lidera jedinstvenog DPS-a protiv svih slobodnih građana Crne Gore - ako ne možete pobijediti, diskvalifikujte", napisao je Spajić.

"Imaćemo obraćanje građanima - jedinima kojima dugujem izvinjenje i odgovor na sva pitanja - sjutra u 14h na presu", naveo je na Tviteru.

DIK na večerašnjoj sjednici nije utvrdio kandidaturu Spajića za predsjednika države. Tri člana su glasala za, četiri protiv, dok su četiri bila uzdržana.

Povezani članci

18. Februar 2023.

DIK nije utvrdio kandidaturu Spajića

Protiv su bili Nataša Pešić, Vera Mijatović, Nikola Dedejić (DPS) i Aleksandar Jovićević (SD). Za su bili predsjednik DIK-a Nikola Mugoša, Vladimir Čađenović (Demokrate) i Damir Suljević (CGO).

Uzdržani su bili Miloš Giljen, Nataša Prelević (DF), Milisav Ćorić (SNP) i Haris Mekić (BS).

Iz Evrope sad su najavili pres konferenciji u formatu radnog ručka sa Spajićem u nedjelju u 14 časova.

Bonus video: