"Nije DF kriv što je Spajić lagao građane"

"Mi želimo da završimo sa starim sistemom laži i da stvorimo u Crnoj Gori novi sistem saradnje i pomirenja", poručili su iz Izbornog štaba Demokratski front - Za budućnost Crne Gore

17417 pregleda 241 komentar(a)
Foto: DF
Foto: DF

Iz Izbornog štaba Demokratski front - Za budućnost Crne Gore su poručili lideru Evrope sad Milojku Spajiću da mu nije DF kriv "za to što je on lagao građane".

Državna izborna komisija na sinoćnjoj sjednici nije utvrdila predsjedničku kandidaturu Spajića. Za su glasala tri člana, protiv je bilo njih četvoro, dok su među četvoro uzdržanih članova komisije bila i dva predstavnika DF-a.

Spajić je, između ostalog, na današnjoj pres konferenciji ukazao da je jednom od lidera DF-a Andriji Mandiću predsjednička kandidatura potvrđena iako je ranije govorio da ima državljanstvo Srbije.

"Razumijemo frustraciju g. Spajića, ali nije DF kriv za to što je on lagao građane. Mi želimo da završimo sa starim sistemom laži i da stvorimo u Crnoj Gori novi sistem saradnje i pomirenja. Zbog toga se sinoć predstavnici DF nisu izjašnjavali o kandidaturi g. Spajića. Ono što mi hoćemo je da završimo sa mržnjom i stalnim međusobnim optuživanjem. Vrijeme je da radimo na pomirenju i izgradnji bolje budućnosti Crne Gore", saopšteno je iz Fronta.

Bonus video: