Demokrate Podgorica: Bečić nema alternativu, ovo je šansa za pomirenu i naprednu Crnu Goru

"Stepen maksimalne posvećenosti svih mjesnih odbora i ogromna podrška birača upućuju na čvrsto uvjerenje da je Bečić superiorna politička ličnost na predstojećim predsjedničkim izborima", navodi se u saopštenju

8139 pregleda 45 komentar(a)
Sa sjednice, Foto: Demokrate Podgorica
Sa sjednice, Foto: Demokrate Podgorica

Opštinski odbor Demokrata iz Podgorice saopštio je da su jednoglasno za predlog Centralnog izbornog štaba da Aleksa Bečić bude njihov kandidat na predsjedničkim izborima.

Kako se navodi u saopštenju Demokrata iz glavnog grada, to je odlučeno na jučerašnjoj sjednici Odbora te partije.

Dodaju da je odluka proizvod čvrstog opredjeljenja svih mjesnih odbora Demokrata iz Podgorice, te da "Bečić nema alternativu i da kao takav ima izgledne šanse za pobjedu pomirene i napredne Crne Gore".

Ističu da već u punom kapacitetu sprovode sve aktivnosti kako bi postigli najbolji mogući rezultat u glavnom gradu.

"Stepen maksimalne posvećenosti svih mjesnih odbora i ogromna podrška birača upućuju na čvrsto uvjerenje da je Bečić superiorna politička ličnost na predstojećim predsjedničkim izborima", navodi se u saopštenju.

"To potvrđuje i činjenica da je infrastruktura partije za svega nekoliko dana prikupila više hiljada potpisa podrške predsjedničkom kandidatu što je odlična uvertira u veliku pobjedu 19. marta", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: