Stijović podržao Milatovića: Ima dovoljno crnogorskog, srpskog i evropskog da bi bio predsjednik svih građana

"Moj lični stav je da je Jakov Milatović odličan kandidat za Predsjednika i ovdje želim da ga podržim da se kandiduje jer sam siguran da je političar novog doba koji može iznjeti ovu borbu, pobjediti i donijeti novu vrijednost crnogorskom društvu"

21774 pregleda 52 komentar(a)
Stijović i Milatović, Foto: Savo Prelević
Stijović i Milatović, Foto: Savo Prelević

Bivši ministar poljoprivrede u 42. Vladi Crne Gore Aleksandar Stijović saopštio je da podržava da potpredsjednik Pokreta Evropa sad Jakov Milatović bude predsjednički kandidat.

"Moj lični stav je da je Jakov Milatović odličan kandidat za Predsjednika i ovdje želim da ga podržim da se kandiduje jer sam siguran da je političar novog doba koji može iznjeti ovu borbu, pobjediti i donijeti novu vrijednost crnogorskom društvu. Odlično ga poznajem i kao čovjeka i kao profesionalca i iz ličnog iskustva i profesionalne saradnje mogu da kažem da je temeljan radnik, pouzdan i doslijedan. Porodičan je čovjek koji ima dovoljno crnogorskog, dovoljno srpskog i dovoljno evropskog da bi bio predsjednik svih građana Crne Gore". navodi Stijović u saopštenju dostavljenom "Vijestima".

On je naveo da smatra da se izbori pokušavaju "namjestiti" prije nego što su počeli i da smatra da je došlo vrijeme za "nove i neukaljane ljude".

"Lično ne volim da izlazim iz stručnih okvira, ali uvjek ću ustati protiv nepravde, jer nemamo pravo da ćutimo, i svaki glas protiv nepravdi sprečava da se nepravde nastavljaju. Ovdje je nepravda načinjena, ne pojedincu već političkoj partiji koju čine ljudi koji pokazuju želju da nešto promjene i pokazali su da i dalje postoje načini da se nešto promjeni na bolje. Zato je bitno da uđete u ovu utakmicu da bi bila bar donekle poštena, pa ko šta ponese, a promjene su uvjek dobre i one bi trebale biti jedina konstanta demokratije", dodaje Stijović.

Bonus video: