Hadžibrahimi posjetio Mila: Ponašanje službenika policije nedopustivo

"Crna Gora je popularna turistička destinacija koja širom otvorenih ruku dočekuje svakog gosta, bez izuzetka. Nažalost, dovoljan je jedan loš primjer i jedno ovako loše iskustvo da pokvari cijelu sliku"

2466 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Odbornik Socijaldemokrata u SO Ulcinj i predsjednik Omladine Socijaldemokrata Ulcinja, Arber Hadžibrahimi, posjetio je albanskog profesora i doskorašnjeg savjetnika predsjednika Albanije, Petrać Mila koji je, na graničnom prelazu Sukobin, bio žrtva fizičkog maltretiranja policije.

Hadžibrahimi je kazao da je ponašanje službenika policije nedopustivo i da oni zbog toga moraju biti sankcionisani.

"To nije slika Crne Gore i to nije slika pripadnika Uprave policije Crne Gore. Crna Gora je popularna turistička destinacija koja širom otvorenih ruku dočekuje svakog gosta, bez izuzetka. Nažalost, dovoljan je jedan loš primjer i jedno ovako loše iskustvo da pokvari cijelu sliku", kazao je Hadžibrahimi.

On je Milu uručio poklon, sliku starog grada Ulcinja.

Pozvao ga je i da ovog ljeta dio svog odmora provede u Ulcinju.

"Ugostićemo gospodina Milu onako kako to Ulcinjani znaju, kao što ugostimo i dočekamo svakog gosta u toku sezone i mimo nje. Pozivam ga da ovog ljeta bude naš gost, uvjeren da ćemo našim gostoprimstvom i ljubaznošću uspjeti da izbrišemo ružne slike sa graničnog prelaza Sukobin. Za nas bi bila čast da ugledni profesor, kao što je gospodin Milo, bude naš gost, kao što je za mene lično čast i privilegija što sam u prilici da razgovaram sa njim i uputim mu iskreno izvinjenje i žaljenje u ime većinske Crne Gore", kazao je Hadžibrahimi.

Bonus video: