Konjević: Da su nas poslanici vlasti podržali prije dvije godine, sada bi znali gdje je "nestalo" 3,75 miliona eura

Damjanović tvrdi da je Spajić u decembru 2020. godine napravio rješenje koje je fiktivno sprovedeno kroz državni trezor, a kojim je obuhvaćen novac u iznosu od 3,51 miliona eura

15814 pregleda 47 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević kazao je da bi sada znali ko su "tajni savjetnici" i gdje je "nestalo" 3,75 miliona eura da su poslanici vlasti prije dvije godine podržali njihov predlog.

"Da su poslanici vlasti prije dvije godine podrzali naš predlog, do sada bismo znali ko su “tajni savjetnici” i dje je “nestalo” 3,75 miliona…. Tada su i DF, Demokrate, URA i SNP bili protiv…", napisao je Konjević na Tviteru.

Ministar finansija Aleksandar Damjanović tvrdi da je bivši ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić u decembru 2020. godine napravio rješenje koje je fiktivno sprovedeno kroz državni trezor, a kojim je obuhvaćen novac u iznosu od 3,51 miliona eura koji se odnosi na troškove u vezi sa emisijom državnih obveznice iz te godine i koji je navodno prenesen na obračunski račun Centralne banke Crne Gore (CBCG).

Bonus video: