Bogdanović: Predsjednik mora biti spreman da donese najteže odluke, samo DPS može ponuditi takvu ličnost

"Važno je i što jedini imamo dovoljan nivo iskustva, znanja i odgovornosti da objektivno razumijemo političku realnost i shodno tome projektujemo budućnost naše države", rekao je generalni sekretar DPS-a

6683 pregleda 16 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Predsjednik treba da bude ličnost koja je spremna i ima snagu da donese najteže i presudne odluke za sadašnjost i budućnost Crne Gore, konstantno vodeći računa o interesima građana, a samo Demokratska partija socijalista (DPS) ima i može da ponudi takvo rješenje građanima, ocijenio je generalni sekretar te stranke Aleksandar Bogdanović.

"Važno je i što jedini imamo dovoljan nivo iskustva, znanja i odgovornosti da objektivno razumijemo političku realnost i shodno tome projektujemo budućnost naše države", rekao je Bogdanović na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora DPS-a.

Lider DPS-a i predsjednik države Milo Đukanović na toj sjednici izabran je za predsjedničkog kandidata na izborima zakazanim za 19. mart.

Bogdanović smatra da DPS jedini ima lidera koji može da odgovori takvom izazovu.

"Jedina smo državotvorna partija koja uspijeva da čuva i nadograđuje tekovine 21. maja. Važno je da kandidat Demokratske partije socijalista bude personifikacija povjerenja građana u našu politiku, simbol svih dobrih rezultata i uspjeha razvoja naše države i ličnost koja garantuje stabilnost i razvoj", naveo je Bogdanović, kako je saopšteno iz DPS-a.

Na kraju, ističe, važno je da kandidat Demokratske partije socijalista "jeste, bude i ostane pobjednik".

"Imajući u vidu opredjeljenje cjelokupnog partijskog članstva i prijedlog svih 25 opštinskih odbora, te sve prethodno navedeno, Predsjedništvo je jednoglasno odlučilo da predloži Glavnom odboru da u ime Demokratske partije socijalista kandidat naše partije na predstojećim predsjedničkim izborima zakazanim za 19. mart bude predsjednik Demokratske partije socijalista i aktuelni predsjednik Crne Gore gospodin Milo Đukanović", zaključio je Bogdanović.

Bonus video: