Danilović: U podne predajem dvije hiljade potpisa više nego što je bilo neophodno

"Bilo je mučno, ali se ipslatilo. Hvala vam što ste pokazali da ima nade i što ste nam nesebično pomogli da istjeramo pravdu. Raskrinkali smo prevaru i lažljivce"

12697 pregleda 55 komentar(a)
Danilović, Foto: Luka Zeković
Danilović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović sapštio je da će danas u 12 sati Državnoj izbornoj komisji (DIK) predati dvije hiljade potpisa više nego što je bilo neophodno.

"On se bori za imunitet, a mi za konačnu slobodu. Nismo mi birali tako nego oni. Danas, na Svetog Simeona Mirotočivog, u 12 sati predajemo dvije hiljade potpisa više nego što je bilo neophodno. To su vaši potpisi kojima ste nas obradovali i zasuli u samo 48 sati", napisao je Danilović na Fejsbuku.

DIK nije potvrdio predsjedničku kandidaturu Danilovića nakon što je provjerom utvrđeno da nedostaje 2.269 validnih potpisa.

"Bilo je mučno, ali se ipslatilo. Hvala vam što ste pokazali da ima nade i što ste nam nesebično pomogli da istjeramo pravdu. Raskrinkali smo prevaru i lažljivce. Našim prvim korakom nagazili smo na lopove, svakim sljedećim želim da razgrnemo mrak", dodao je Danilović.

Dodaje da je tu i Milo Đukanović.

"Divna prilika da razjasnimo svaku nedoumicu i da mu poručimo da je prošlo vrijeme kada je mogao da nas briše i kao ljude i kao narod, i iz života i iz spiskova. On se bori za imunitet, a mi za konačnu pobjedu", zaključio je Danilović.

Bonus video: