Ujedinjena predala DIK-u potpise podrške kandidaturi Danilovića

Član Glavnog odbora Ujedinjene Milivoje Brković rekao je da su zahtijevali da prisustvuju numerisanju obrazaca. Kazao je kako vjeruju da će tokom dana biti proglašena kandidatura Danilovića

22388 pregleda 50 komentar(a)
Funkcioneri Ujedinjene, Foto: Nikola Dragaš
Funkcioneri Ujedinjene, Foto: Nikola Dragaš

Funkcioneri Ujedinjene predali su stručnoj službi Državne izborne komisije potpise podrške predsjedničkoj kandidaturi lidera te stranke Gorana Danilovića.

Član Glavnog odbora Ujedinjene Milivoje Brković rekao je da su zahtijevali da prisustvuju numerisanju obrazaca. Kazao je kako vjeruju da će tokom dana biti proglašena kandidatura Danilovića.

"Ovdje ima oko 3.300 potpisa više", rekao je Brković.

Državna izborna komisija je ranije, nakon što je Danilović saopštio da je neko izbrisao potpise koje je predao uz kandidaturu za predsjednika, odlučila da tu dokumentaciju uputi Specijalnom državnom tužilaštvu.

Danilović je prije dva dana rekao da je nakon uvida u DIK-u utvrdio da je neko brisao podatke sa njegovih obrazaca, čineći 316 nevalidnim. Prethodno je DIK u srijedu utvrdio da nedostaje 2.269 validnih potpisa za kandidaturu Danilovića. Njemu je tada ostavljen rok od 48 sati da otkloni nedostatke.

Bonus video: