Đukanović u Ženevi: Govoriće na Savjetu za ljudska prava, susrešće se sa Guterešom, Turkom i Balekom

"Na otvaranju sesije govoriće predsjednik Savjeta za ljudska prava Vaclav Balek, predsjednik 77. zasijedanja Generalne skupštine UN Čaba Koroši, generalni sekretar UN-a Antonio Gutereš, visoki komesar UN-a za ljudska prava Volker Turk i ministar vanjskih poslova Švajcarske Ignjacio Kasis"

5296 pregleda 29 komentar(a)
Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovaće danas u Ženevu gdje će sjutra u Palati nacija govoriti na segmentu na visokom nivou 52. sesije Savjeta za ljudska prava, čija je Crna Gora aktuelna država članica, saopšteno je iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore.

"Na otvaranju sesije govoriće predsjednik Savjeta za ljudska prava Vaclav Balek, predsjednik 77. zasijedanja Generalne skupštine UN Čaba Koroši, generalni sekretar UN-a Antonio Gutereš, visoki komesar UN-a za ljudska prava Volker Turk i ministar vanjskih poslova Švajcarske Ignjacio Kasis", ističe se u saopštenju.

Iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore su dodali da će Đukanović imati odvojene bilateralne susrete sa Guterešom, Turkom i Balekom.

Bonus video: