Joković nagovijestio mogući povratak SNP u Skupštinu: "Ako se bilo koja opoziciona partija vrati..."

19 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 16.09.2017. 18:22h

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković nagovijestio je da bi, ukoliko se bilo ko od opozicionara vrati u Skupštinu, i njegova partija mogla vratiti.

"Ako se bilo koja opoziciona partija vrati u Parlament, SNP će isto kao što je rekao (predsjednik Demosa Miodrag) Lekić shvatiti da je to nova činjenica da jedinstvo opozicije u tom dijelu ne postoji da je prekršen dogovor o bojkotu parlamenta i SNP će donijeti adekvatnu odluku", kazao je Joković u emisji "Živa istina".

Predsjednik SNP smatra da bojkot Skupštine nije najbolji način borbe, ali da je u jednom trenutku, kako je kazao, bio neminovan.

Lekić je u emisiji "Načisto" na TV Vijesti u četvrtak kazao da Demos ostaje van Skupštine i nastavlja sa bojkotom, ali da će sagledati situaciju ukoliko dođe do promjena i neka opoziciona partija uđe u Skupštinu.

To je saopštio nakon što je iz Pokreta za promjene prethodno saopšteno da bi zbog nesolidarnosti opozicije Demokratski front trebao da razmoti povratak u Skupštinu.

Bonus video: