Danilović: Želim biti predsjednik one većine koja slobodno misli i bira

"Ako neko misli drugačije, ima svoj izbor među kandidatima", kazao je lider Ujedinjene

4427 pregleda 5 komentar(a)
Danilović u Beranama, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Danilović u Beranama, Foto: Ujedinjena Crna Gora

Predsjednički kandidat Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović kazao je da želi da bude predsjednik one većine u Crnoj Gori koja slobodno misli i bira.

Danilović je sa saradnicima - šefom Izbornog štaba Danilom Jokićem, te članovima Glavnog odbora Ujedinjene Željkom Furtulom i Mikom Pajkovićem boravio u radnoj posjeti Beranama.

"Svaki potpis me kao predsjedničkog kandidata obavezuje između materijalno bogatih stranaka koje u svojim kampanjama mogu biti šta žele. Mi u toj materijalnoj neravnopravnosti radimo svoj posao i sjutra u 19 časova ćemo imati veliku promociju u Mojkovcu - zbirnom gradu koji je istorijski važan bio i nadam se da će tako i ostati'', rekao je Danilović, kako je saopšteno iz Ujedinjene.

On je kazao da je "u Beranama živa Ujedinjena Crna Gora" koja je na prethodnim lokalnim izborima između "velikih koalicija i vladinih i -inih stranaka" uspjela da osvoji 4,7 odsto "nepotkupljenih i neisprošenih glasova voljom ljudi iz beranskog kraja".

"Ko misli da je to jednostavno neka pokuša da uradi ono što smo mi uradili. Nije pobjeda samo kada pobijedite i budete prvi. Pobjeda je kada kada i nakon izbornih kampanja živite ono za šta se čitav život zalažete. Ne želim da budem predsjednički kandidat samo da bih bio prvi i nevoljno izabran od strane stranaka i ljudi, biran trulim kompromisima'', istakao je on.

Danilović je poručio da želi biti predsjednik "one većine u Crnoj Gori koja slobodno misli i bira".

"Ako neko misli drugačije, ima svoj izbor među kandidatima. Meni je važan svaki susret sa ljudima koji misle da nijesmo završili u osvajanju slobode, koji žele da zaliječimo za sva doba ono što je diskriminatorsko. Da živimo srećnije i bogatije, ali da živimo sa dostojanstvom'', kazao je Danilović.

Bonus video: