Stanić: Da čitaju saopštenja DPS-a, Mojkovčani bi mislili da žive u Parizu

Kako je kazao predsjednik mojkovačkog odbora Demokrata, DPS još uvijek bezuspješno "traga" za dokazima da su Demokrate građanima učinili bilo kakvu štetu
83 pregleda 1 komentar(a)
Ivan Stanić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ivan Stanić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 16.09.2017. 09:33h

Otvaranje česmi u 21. vijeku i sitni radovi na putu ne impresioniraju nikoga, baš kao što ni pokušaji zastrašivanja Demokrata neće nikoga otjerati iz Mojkovca, kazao je Ivan Stanić, predsjednik mojkovačkog odbora Demokratske Crne Gore.

Kako su juče kazali iz DPS-a, Stanić bi vidio koliki ugled premijer Duško Marković ima kod građana Mojkovca bez obzira na njihovu političku pripadnost, samo da je bio hrabar da izađe makar na neko mjesto gdje je Marković bio tokom radne posjete Mojkovcu.

Mojkovčani su, kazao je Stanić, pravi domaćini, ljubazni i velikodušni ljudi, a ne "mafijaši kakvi vama vode kampanju."

"Ne čusmo vas od ove pjesmice što ste izrecitovali, u kojoj tako predstaviste svoje „uspjehe“ da je nama Mojkovčanima došlo da istrčimo iz kuće da vidimo živimo li mi u Mojkovcu ili u Londonu, Parizu i Berlinu, da pomenuste rekordnu nezaposlenost. U recitaciji, iza koje se, ponovo, ne nađe da stane majčin sin iz vaših kriminalnih redova, ne čusmo da pomenuste tugu, sivilo i besperspektivnost koja tjera mlade ljude iz našeg grada," ističe Stanić.

Kako je kazao, DPS još uvijek bezuspješno "traga" za dokazima da su Demokrate građanima učinili bilo kakvu štetu.

"Ne rekoste nam – nađoste li nam što da smo ukrali kao vi, da govorimo neistine kao vi, da mutimo kao vi, da prijetimo kao vi, da dijelimo građane kao vi, da u svojim redovima imamo lica kriminalne prošlosti i sumnjive sadašnjosti kao vi? Recite nam – kako se ti vaši „uvaženi“ Mojkovčani, koji su za Podgoricu nosili i grejna tijela, osjećaju kada građani na prijetnje i pokušaje utjerivanja straha odreaguju sa nikad većom podrškom prema neukaljanim snagama kojima prijete vaši kriminalni klanovi? Ne pomažu ni osuđenici koji vam vode predizbornu kampanju, zar ne?" stoji u Stanićevom saopštenju.

Kako je kazao, umjesto pokušaja zastrašivanja, Mojkovčani su sada još odlučniji da se suprotstave DPS-a.

"Hvala vam što ste priznali da su članovi mojkovačkih Demokrata čisti kao sunce, dok ste vi zborne štabove instalirali u crne džipove, odakle mislite da burdikujete i pred ove izbore? No, ako niste primijetili, ne pomaže više. Umjesto da uplašite, samo ste motivisali Mojkovčane da vam se suprostave nanajjednostavniji način – ogromnom podrškom za Demokrate. Iako ste iz Mojkovca, mada nismo ni sigurni, jer ste kukavice koje ne smiju ni potpisati saopštenja, niste izgleda upoznali naš mentalitet – što jače udarite po Mojkovčanima, jače će vam se vratiti. Uzalud pratite u formaciji "crnih trojki" naše mlade koje sa smijehom na licu oslobađaju svaku kuću i svaki kraj na taritoriji opštine Mojkovac. To samo znači da ste gotovi. Nema više vašeg lopovluka. idete u političku prošlost, a neki među vama da odužite te kazne koje ste odavno dobili," zaključuje predsjednik OO Demokrata u Mojkovcu.

Bonus video: