Bečić: Odličan rezultat u Tuzima, ostvarili smo rast od 80 odsto u odnosu na izbore 2019.

"Čestitke i našim koalicionim partnerima sa kojima smo prethodne četiri godine uspješno vršili vlast i predsjedniku Opštine gospodinu Đeljošaju na odličnom izbornom rezultatu"

38852 pregleda 118 komentar(a)
Bečić, Foto: skupstina.me
Bečić, Foto: skupstina.me

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić saopštio je da je ta partija ostvarila odličan rezultat na lokalnim izborima u Tuzima.

"Bili smo treća izborna lista po snazi i to u samostalnom nastupu, ostvarili smo rast od 80 odsto u odnosu na lokalne izbore 2019. godine i nekoliko puta uvećali svoj rezultat u odnosu na parlamentatne izbore 2020. godine", rekao je Bečić u saopštenju Demokrata.

Nakon sjajnih rezultata u Petnjici i Ulcinju, kaže on, to je nova potvrda iskrene i čiste građanske politike Demokrata.

"Sjajna uvertira za nastupajuće predsjedničke izbore i odličan rezultat koji očekujemo i u manjinskim sredinama. Čestitke i našim koalicionim partnerima sa kojima smo prethodne četiri godine uspješno vršili vlast i predsjedniku Opštine gospodinu Đeljošaju na odličnom izbornom rezultatu", zaključio je Bečić.

Biračka mjesta u Tuzima zatvorena su u 20 sati, a aktuelni predsjednik Opštine i predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj rekao je "Vijestima" da je njegova koalicija "Albanski forum" ostvarila ubjedljivu pobjedu i da će imati apsolutnu većinu u Tuzima.

Povezani članci

05. Mart 2023.

Đeljošaj: Imamo apsolutnu većinu

Bonus video: