SDP i Pokret za Tuzi: Sada i kao parlamentarni subjekti nastavljamo da se borimo za razvoj opštine

"Pozivamo sve građane Tuzi da prate naš rad i podrže nas kako bismo zajedno ostvarili zajednički cilj - razvijene i napredne Tuzi"

3321 pregleda 5 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Podrška koju smo dobili na lokalnim izborima daje nam snažan vjetar u leđa da sada i kao parlamentarni subjekti nastavimo snažno da se borimo za razvoj Tuzi u skladu sa uvjerenjima koja decenijama baštinimo - a to su građanska i sekularna država zasnovana na principu socijalne pravde, saopštila je koalicija Socijaldemokratske partije (SDP) i Pokreta za Tuzi - "Svim srcem za Tuzi".

"Nemamo nikakvu dilemu da je ovo samo početak naše borbe za sugrađane iz Tuzi te da će u narednom periodu podrška našem aktivizmu i radu samo rasti, a to ćemo svojim primjerom dokazati", navodi se u saopštenju SDP-a.

Koalicija SDP i Pokreta za Tuzi na jučerašnjim lokalnim izborima u toj opštini osvojila je jedan mandat.

"Nastavljamo da se borimo za unapređenje životnog standarda i rješavanja problema sa kojima se građani suočavaju, to nam je uvijek bio i biće prioritet. Zato pozivamo sve građane Tuzi da prate naš rad i podrže nas kako bismo zajedno ostvarili zajednički cilj - razvijene i napredne Tuzi", navode iz SDP-a.

Oni su se zahvali građankama i građanima Tuzi na podršci koju su im pružili na izborima.

Bonus video: