Đeljošaj: Zajedno sa Demokratama i Pepićem predvodićemo Malesiju u naredne četiri godine

"Zajedno smo dokazali da neki pojedinci ne mogu da razdvoje braću vještačkim podjelama, dokazali smo da je Malesija ujedinjena i razvijena"

24674 pregleda 70 komentar(a)
Đeljošaj, Foto: Nik Gjeloshaj/Facebook
Đeljošaj, Foto: Nik Gjeloshaj/Facebook

Albanski forum sa 18 odbornika, zajedno sa Demokratskom Crnom Gorom na čelu sa Štjefanom Camajem i bošnjačkim odbornikom Adnanom Pepićem, a ukupno sa 20 odbornika predvodiće Malesiju u naredne četiri godine, poručio je Nik Đeljošaj, predsjednik Albanske alternative i lider koalicije "Albanski forum" na lokalnim izborima u Tuzima.

Njegova koalicija osvojila apsolutnu vlast na jučerašnjim izborima u toj Opštini, Demokrate jedan mandat, dok je Adnan Pepić, član Glavnog odbora Bošnjačke stranke i odbornik te partije u Tuzima, podržao Đeljošaja na izborima.

Povezani članci

06. Mart 2023.

Đeljošaj razbio DPS ekipu

Đeljošaj se na Fejsbuku zahvalio građanima na izuzetnoj podršci i što su cijenili razvoj Malesije glasanjem za Albanski forum.

"Vaši glasovi znače da smo radili predano, odgovorno i pošteno za dobrobit svih naših građana", kaže on.

Zahvalio se i dijaspori na velikom zalaganju i učešću da glasaju za razvoj, kako je naveo, svoje domovine.

"Riječi nijesu dovoljne da opišemo doprinos naše braće iz dijaspore i sve što su učinili da njihova domovina ostane u pravim rukama, u rukama u kojima će Malesija nastaviti sa kapitalnim i razvojnim projektima. Zajedno smo dokazali da neki pojedinci ne mogu da razdvoje braću vještačkim podjelama, dokazali smo da je Malesija ujedinjena i razvijena", istakao je Đeljošaj.

Kaže da je veoma impresioniran činjenicom da su osvojili veliki broj glasova na biračkim mjestima gdje se nalaze građani nealbanske nacionalnosti.

"Što dokazuje da su svi građani vidjeli rezultate našeg rada, programa i strategije razvoja. Albanski forum je koalicija svih Albanaca i Albanci su svoji na svome i mi imamo hiljadugodišnju tradiciju sloge i multietničke koegzistencije sa svima i to ćemo činiti i ubuduće, kroz jednake mogućnosti za sve naše građani", istakao je.

Navodi da gubitnici imaju samo jednu obavezu.

"Da se izvine Malesiji zbog pokušaja vjerskih podjela i da se povuku, jer su sud o njihovim postupcima na nedjeljnim izborima dali građani na demokratski i fer način. Malesija je ponosna na svoje sinove i kćeri i Albanski forum će ponosno i snažno nastaviti razvoj naše voljene domovine", zaključio je Đeljošaj.

Bonus video: