Milatović: Došlo je vrijeme za politiku budućnosti

"Žalosno je da ovako bogat kraj kakav je petnjički nije dostigao svoj potencijal”, kazao je Milatović i dodao da će kao predsjednik biti posvećen ravnomjernom regionalnom razvoju

8331 pregleda 31 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

Došlo je vrijeme da u Crnoj Gori ostavimo politike prošlosti, a da stavimo fokus na politike budućnosti, na životni standard, zajedništvo i slogu, izjavio je predsjednički kandidat Jakov Milatović nakon posjete Gusinju i Petnjici.

Milatović je prilikom posjete razgovarao sa građanima koji su izrazili optimizam zbog njegove kandidature, vjerujući “da je on jedini čovjek koji u ovom trenutku zaslužuje da upravlja Crnom Gorom”.

Dodao je da “Gusinje zaslužuje da mu se posveti posebna pažnja, ovo je mjesto od hiljadu šansi i malo kojom ostvarenom”

"Žalosno je da ovako bogat kraj kakav je petnjički nije dostigao svoj potencijal”, kazao je Milatović i dodao da će kao predsjednik biti posvećen ravnomjernom regionalnom razvoju.

Naglasio je i da je osnažena dijaspora značajna za budući razvoj.

“Moramo da pošaljemo ruku saradnje dijaspori, bez koje sigurno nema ni razvoja ovog kraja, ali da ih ne zovemo samo onda kada trebaju da glasaju za nas nego da im napravimo programe, izdamo obveznice i da ih dodatno motivišemo da svoj kapital ulože u ovaj kraj”, rekao je Miltović.

On je naveo da će kao predsjednik Crne Gore biti predsjednik svih građana, uključujući predstavnike i građane svih manjinskih naroda u Crnoj Gori i da će mu u fokusu biti unapređenje životnog standarda i uspostavljanja Sistema vrijednosti u kojem znanje, trud i stručnost prave razliku.

Bonus video: