Milatović: Drugi krug predsjedničkih izbora biće posljednja trka DPS-a i Đukanovića

"Nije baš da Đukanović prepoznaje šta je građanima potrebno kad im je oteo sve što je mogao

28946 pregleda 59 komentar(a)
Foto: Pokret Evropa sad
Foto: Pokret Evropa sad

Predsjednički kandidat i zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović ocijenio je da će drugi krug predsjedničkih izbora biti "posljednja trka" Demokratske partije socijalista i lidra te parrtije Mila Đukanovića.

Predsjednički izbori zakazani su za 19. mart, a eventualni drugi krug biće održan 2. aprila.

"Obilazeći sjever Crne Gore, razgovarao sam sa dosta onih koji podržavaju ideju Pokreta Evropa sad. I mene kao predsjedničkog kandidata. Kako su naveli više puta, prijeka je potreba da nastavimo reforme za poboljšanje životnog standarda, a kako kažu najviše cijene to što iza mene stoje rezultati, a ne afere", reka je Milatović tokom posjete Kolašinu.

Jakov Milatović
foto: Pokret Evropa sad

On je dodao da se "jasno vidi da Pokret Evropa sad ima ogroman broj pristalica i onih koji će 19. marta glasati za ideju bolje Crne Gore, a ne prazna obećanja“.

Nakon Kolašina, Milatović je razgovarao i sa građanima Mojkovca.

"Drugi krug biće posljednja trka DPS-a i Đukanovića. Obilazi i on Crnu Goru, ali punih džepova i praznih namjera. Ja sam običan građanin koji je preuzeo odgovornost da stane na čelo ove države i vodi je pravim putem, posebno imajući u vidu realne potrebe stanovništva. Nije baš da Đukanović prepoznaje šta je građanima potrebno kad im je oteo sve što je mogao“, rekao je Milatović.

Jakov Milatović
foto: Pokret Evropa sad

On je naveo i da se ispunio deseti dio obećanja "koja su dali u prethodnih 30 godina, ne bismo se stidjeli puteva kojima su povezane naše opštine".

"Da su radili u interesu Crne Gore, ne bismo gledali opustošena sela i zapuštene gradove. Da su ravnomjerno ulagali, Kolašin i Mojkovac bi bili dvije strane istog novčića“, kazao je Milatović u Mojkovcu.

Bonus video: