Bogdan Božović predsjednik SNP Glavnog grada

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković kazao je da vjeruje u napredak SNP-a u narednom periodu, te da će jak i uspješan Odbor SNP Glavnog grada Podgorica u tom procesu biti značajan faktor

10865 pregleda 25 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) u Skupštini Crne Gore Bogdan Božović izabran je večeras za predsjednika podgoričkog Odbora te partije.

Iz SNP-a su saopštili da je večeras u Podgorici održana Izborna konferencija Odbora SNP Glavnog grada Podgorica i da je izabran i novi sastav Odbora od 104 člana.

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković kazao je tom prilikom da vjeruje u napredak SNP-a u narednom periodu, te da će jak i uspješan Odbor SNP Glavnog grada Podgorica u tom procesu biti značajan faktor.

foto: SNP

Dosadašnji predsjednik Odbora i šef poslaničkog kluba SNP Dragan Ivanović je, u izvještaju o radu Odbora između dvije konferencije, istakao da je, uprkos brojnim političkim izazovima, SNP opstao i očuvao svoju ideju o pravednoj i slobodnoj Crnoj Gori.

Božović je, kako navode u saopštenju, obećao da će dati maksimalan doprinos da se SNP u Podgorici vrati na staze stare slave i da zauzme mjesto koje joj pripada na političkoj sceni Crne Gore.

foto: SNP

Iz te partije su kazali da je izbornoj konferenciji prisustvovalo 200 delegata iz svih mjesnih odbora SNP Glavnog grada, potpredsjednik SNP-a i ministar zdravlja Dragoslav Šćekić, ministar pravde Marko Kovač, poslanik Dragan Vukić i državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalnog staranja Darko Stojanović.

Bonus video: