Savković Vukčević: Kad je Abazović prošli put rekao da budemo relaksirani, imali smo tragične posljedice

"Prepoznajemo Abazovićev diletantski pristup i iz toga razloga tražimo da se suzdrži od komentarisanja prijetnji o ugrožavanju sigurnosti. Makar kada je naš kandidat u pitanju. Jer, kad god on progovori i pokuša da relativizuje rizik, to ispadne najava nekoga novoga užasnoga događaja"

8208 pregleda 20 komentar(a)
Savković Vukčević, Foto: Boris Pejović
Savković Vukčević, Foto: Boris Pejović

Nela Savković Vukčević, poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore saopštila je da nakon prijetnji upućenih kandidatima te stranke i Socijaldemokratske partije od svega najjezivije djeluje izjava, kako je navela, propalog premijera Dritana Abazovića o tome kako nema mjesta za paniku.

"Podsjetićemo, prošli put kada je poručio da budemo relaksirani i da ne paničimo zbog dojava u pravosudnim institucijama, dan kasnije u podgoričkom Osnovnom sudu dogodila se eksplozija sa tragičnim posljedicama", poručila je Savković Vukčević u saopštenju DPS-a.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović osudio je ranije danas prijetnje upućene predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i njegovoj supruzi Lidiji, kao i prijetnje kandidatkinji SDP-a za predsjednicu Draginji Vuksanović Stanković. Naveo je da svaku prijetnju treba doživjeti ozbiljno, ali da misli da nema razloga za neku paniku.

"Kad god Abazović kaže da nema mjesta panici i da se prepuštimo relaksaciji, dogodi se katastrofa - ili iz medija saznamo da su nas zadužili 100 miliona eura po najgoroj kamatnoj stopi u istoriji ili da su trajekt zreo za staro gvožđe platili bez tendera mnogo više od cijene po kojoj je već prodavan nedavno", kaže Savković Vukčević.

Ona navodi kako prepoznaju Abazovićev diletantski pristup i iz toga razloga traže da se suzdrži od komentarisanja prijetnji o ugrožavanju sigurnosti.

"Makar kada je naš kandidat u pitanju. Jer, kad god on progovori i pokuša da relativizuje rizik, to ispadne najava nekoga novoga užasnoga događaja", zaključila je Savković Vukčević.

Bonus video: