Bogdanović: Svima je jasno da je politički egzibicionizam u Crnoj Gori kulminirao

Bogdanović je komentarisao to što je američka Ambasada u Podgorici saopštila da su Sjedinjene Američke Države (SAD) zabrinute zbog nastojanja da se formira nova vlada u Crnoj Gori, rekonstruiše ona koja je izgubila mandat ili skrati mandat parlamentu na osnovu izmijenjenog Zakona o predsjedniku

4256 pregleda 9 komentar(a)
Bogdanović, Foto: Služba za odnose sa javnošću DPS-a Crne Gore
Bogdanović, Foto: Služba za odnose sa javnošću DPS-a Crne Gore

Svima je jasno da je politički egzibicionizam u Crnoj Gori kulminirao, a da "većina" na sve načine i dalje pokušava da nastavi sa neodgovornim i protivustavnim djelovanjem, saopštio je danas Aleksandar Bogdanović, generalni sekretatr Demokratske partije socijalista (DPS).

"Neka zaborave na to. Idemo na parlamentarne izbore", poručio je Bogdanović na Tviteru komentarišući to što je američka Ambasada u Podgorici saopštila da su Sjedinjene Američke Države (SAD) zabrinute zbog nastojanja da se formira nova vlada u Crnoj Gori, rekonstruiše ona koja je izgubila mandat ili skrati mandat parlamentu na osnovu izmijenjenog Zakona o predsjedniku.

Mandatar Miodrag Lekić kazao je ranije danas u intervjuu agenciji MINA da je odlučio da obnovi pregovore o formiranju vlade.

Bonus video: