Borovinić Bojović: Najoštrije osuđujem napad na Milatovića, refleks poraženog ekstremizma bivšeg režima DPS-a

"Moja Podgorica, a vjerujem i čitava Crna Gora, ovo ocjenjuje kao skandalozno i nedopustivo"

13219 pregleda 14 komentar(a)
Detalj tokom jednog od razgovora Borovinić Bojović i Milatovića, Foto: Facebook/Jakov Milatović
Detalj tokom jednog od razgovora Borovinić Bojović i Milatovića, Foto: Facebook/Jakov Milatović

Nositeljka liste Demokratskog fronta (DF) na lokalnim izborima održanim 23. oktobra u Podgorici i bivša ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović najoštrije je osudila napad na predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

"Građanski solidarno, politički odgovorno i moralno obavezujuće - najoštrije osuđujem napad na mog kolegu Jakova Milatovića na Cetinju. Moja Podgorica, a vjerujem i čitava Crna Gora, ovo ocjenjuje kao skandalozno i nedopustivo. Svjedočimo jednom refleksu poraženog ekstremizma bivšeg režima DPS-a. Naravno da ovo zabrinjava ali jednako tako i obavezuje i ohrabruje sve nas, zajedno, da ne odustanemo od ideje pomirenja u Crnoj Gori, kojoj god partiji pripadali. I da konačno, rasterećeni od ovakvih incidenata, dogovorom gradimo budućnost za našu djecu", napisala je Borovinić Bojović na Fejsbuku.

Grupa građana protestovala je danas ispred cetinjskog Sportskog centra na Cetinju zbog održavanja konvencije Milatovića.

U jednom trentku je došlo i do napada, pa je Milatović morao uz pomoć obezbjeđenja i policije da uđe u Sportski centar.

Kako se vidi na video snimku objavljenom na društvenim mrežama, Milatoviću je nekoliko osoba pomoglo da uđe nakon što je prošao kroz gomilu gdje su ga pojedinci gurali i psovali.

Bonus video: