Krivokapić: Bečić je imao snažnu ulogu u slobodi koju smo donijeli Nikšiću u martu 2021.

"Sa vjerom u pomirenje i zajedničku budućnost očekujemo da Aleksa Bečić bude novi predsjednik Crne Gore i domaćin svih njenih građana koje će da povede putem istine, pravde, ekonomske i socijalne stabilnosti"

4149 pregleda 17 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Demokratska Crna Gora
Krivokapić, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je danas da je šefica najvećeg Kluba odbornika u nikšićkoj vlasti, ljekarka i funkcionerka grupe građana "Ne damo Nikšić", Nada Krivokapić, zajedno sa drugim visokim funkcionerima ove grupe građana dala nedvosmislenu podršku predsjedničkom kandidatu Aleksi Bečiću za predsjedničke izbore koji će biti održani 19. marta.

"Kao ljekar i humanista 37 godina pružam zdravstvene usluge i liječim ljude bez obzira na različitosti, jer me na to obavezuje Hipokratova zakletva i zakletva prema pacijentima", istakla je Krivokapić.

Ona je dodala da je svakoj državi, koja želi da bude kuća svih svojih građana, neophodno duhovno, moralno, pravosudno, ekonomsko i političko ozdravljenje kako bi društvo krenulo naprijed.

"Crnoj Gori je potrebno liječenje u svim ovim segmentima njenog bitisanja te za postizanje tog cilja neophodno je da na čelo države dođe čovjek čiste prošlosti sa vizijom preporoda i napretka Crne Gore, a to je bez sumnje Aleksa Bečić. U to sam duboko ubijeđena iz razloga što Aleksa Bečić nije samo čovjek koji je učestvovao u oslobođenju države 30. avgusta već je imao snažnu ulogu u slobodi koju smo zajedno donijeli i gradu Nikšiću u martu 2021. godine", poručila je Krovikapić.

Ona je naglasila da "svi građani naše zajedničke zemlje imaju i zajedničku prošlost, zajedničke pretke i da je Crna Gora jedna bez obzira na to kako se ljudi u njoj osjećali i šta pojedinačno mislili".

"Sa vjerom u pomirenje i zajedničku budućnost očekujemo da Aleksa Bečić bude novi predsjednik Crne Gore i domaćin svih njenih građana koje će da povede putem istine, pravde, ekonomske i socijalne stabilnosti. Radujmo se 19. marta kada Crna Gora dobije dostojnog predsjednika", zaključila je Krivokapić.

Iz Demokratske Crne Gore su rekli da je ranije "Ne damo Nikšić" podržao predsjedničkog kandidata Pojreta Evropa sad Jakova Milatovića, te da ova podrška dolazi nakon tog izjašnjenja.

Bonus video: