Džaković prekinuo bojkot, dolaziće na sjednice SO Budva

"Kao nezavisni odbornik svakako zadržavam pravo da predlažem odluke, amandmane i glasam u skladu sa svojim principima, a sve u cilju zaštite interesa građana Budve", saopštio je Džaković
87 pregleda 9 komentar(a)
Stevan Džaković, Foto: Vuk Lajović
Stevan Džaković, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 15.09.2017. 13:20h

Nezavisni odbornik Stevan Džaković saopštio je da će ubuduće prisustvovati sjednicama SO Budva.

On je kazao da se na taj potez odlučio nakon obećanja Demokratske Crne Gore da će inicirati izmjenu Zakona o izboru odbornika i poslanika.

"Ubuduće ću svojim prisustvom na sjednicama SO Budva omogućiti dalji rad Skupštine opštine Budva. Kao nezavisni odbornik svakako zadržavam pravo da predlažem odluke, amandmane i glasam u skladu sa svojim principima, a sve u cilju zaštite interesa građana Budve. Nastojaću da nijednom svojom aktivnošću ne blokiram usvajanje odluka aktuelne većine u Budvi. Zbog svega navedenog ipak smatram da moje dalje prisustvo na sastancima vladajuće koalicije nije potrebno, tako da istim ne želim prisustvovati", navodi se u saopštenju Džakovića.

Dodaje da ostaje "osjećaj gorčine", zbog saznanja da je trebalo više od tri mjeseca da se shvati važnost zahtjeva koji je postavio.

"A ukoliko ipak neki od konstituenata aktuelne većine priželjkuje nove izbore u Budvi, poručujem im da ta adresa nije Stevan Džaković, i da je potraže negdje drugo", naveo je Džaković.

Bonus video: