Krapović: Žao nam je što je kratkoročna politika "narcisoidnosti" odbila našu ponudu da građanski blok nastupi zajedno

"Ponosni smo što naš predsjednički kandidat nije napao niti jednu partiju koja je podržala nekog drugog kandidata"

15144 pregleda 83 komentar(a)
Krapović, Foto: Boris Pejović
Krapović, Foto: Boris Pejović

Jakov Milatović mora da razumije da političari, stranke i građani koji ga ne podrže nisu niti loši, niti njegovi protivnici, već jednostavno smatraju da imaju bolji izbor, poručio je Dragan Krapović, potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore u Skupštini Crne Gore.

On je reagovao na izjavu predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, koji je rekao da je premijer Dritan Abazović podržao lidera Demokrata Aleksu Bečića zbog kratkoročnih interesa.

"Žao nam je što je kratkoročna politika 'narcisoidnosti' odbila našu ponudu da građanski blok nastupi zajedno. Uz to nije dobro tražiti svu vlast za sebe, to nikom ne treba. To nama ne treba. To je Crna Gora preživljavala punih 30 godina. Ne ponovilo se", kaže Krapović.

Navodi i da su ponosni smo što njihov predsjednički kandidat nije napao niti jednu partiju koja je podržala nekog drugog kandidata.

"Ponosni smo što smo uspjeli da formiramo građanski blok, koji je otvoren i za naše prijatelje iz Evrope sad", zaključio je Krapović.

Bonus video: