Đurović: URA podržala Bečića zbog dugoročnog interesa, jer nije iznenadna pojava već konstanta na političkom nebu

"Nadam se da će mladi kolega Jakov Milatović shvatiti da je u ovom trenutku najpotrebnije da CG dobije novog predsjednika"

18939 pregleda 69 komentar(a)
Đurović, Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore
Đurović, Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore

Građanski pokret URA je podržao Aleksu Bečića zbog dugoročnog interesa, a to je stvaranje jakog građanskog bloka kao garanta stabilnosti, saopštio je danas potpredsjednik GP URA i ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović.

"URA je podržala Aleksu Bečića jer nije iznenadna pojava već konstanta na političkom nebu koji se godinama borio zajedno sa UROM za bolju Crnu Goru", napisao je Đurović na Tviteru.

Premijer i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović potvrdio je na pres konferenciji u Podgorici da će ta stranka podržati kandidata Demokrata Aleksu Bečića na predstojećim predsjedničkim izborima.

Đurović je porućio da se nada da će predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović shvatiti da je u ovom trenutku najpotrebnije da Crna Gora dobije novog predsjednika.

"URA i Demokrate su pokazale zrelost da prebrode razlike i pokažu odgovornost. Nadam se da će mladi kolega Jakov Milatović shvatiti da je u ovom trenutku najpotrebnije da CG dobije novog predsjednika", naveo je Đurović.

Milatović je ranije danas poručio da je Abazović podržao Bečića zbog kratkoročnih interesa.

Bonus video: