"Ne damo Nikšić": Podržavamo isključivo Milatovića, svaka druga interpretacija je nečasna zloupotreba i manipulacija

"Pokret je formiran u susret prvih opštinskih izbora u Nikšiću sa primarnim ciljevima: podrška Vladi premijera Krivokapića i zaokruživanje slobode.
Padom Vlade premijera Krivokapića jedan dio članova i funkcionera pokreta je odlučio da se drugačije politički profiliše"

9697 pregleda 28 komentar(a)
Milatović, Foto: Luka Zeković
Milatović, Foto: Luka Zeković

Građanski pokret "Ne damo Nikšić" saopštio je danas da podržava isključivo predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, te da je svaka druga interpretacija nečasna zloupotreba i manipulacija u političke svrhe sa ciljem da se javnost dodatno zbuni i podijeli.

Oni su reagovali na tvrdnje Demokratske Crne Gore da su predsjedničkom kandidatu te partije Aleksi Bečiću, podršku dali i odbornici i funkcioneri pokreta "Ne damo Nikšić".

"Pokret je formiran u susret prvih opštinskih izbora u Nikšiću sa primarnim ciljevima: podrška Vladi premijera Krivokapića i zaokruživanje slobode. Padom Vlade premijera Krivokapića jedan dio članova i funkcionera pokreta je odlučio da se drugačije politički profiliše", ističe se u saopštenju Pokreta "Ne damo Nikšić".

Oni su dodali da pošto zakoni Crne Gore ne poznaju istovremeno političko djelovanje pojedinaca u okviru dvije registrovane političke stranke, građanski pokret "Ne damo Nikšić" ne mogu u javnosti predstavljati i zastupati ljudi koji su odavno djelovi drugih stranaka.

"Stoga još jednom izražavamo podršku predsjedničkom kandidatu Jakovu Milatoviću i pozivamo sve građane da zajedno uspijemo u zaokruživanju slobode", zaključili su iz pokreta "Ne damo Nikšić".

"Ne damo Nikšić" je Milatovića podržao 2. marta.

Povezani članci

02. Mart 2023.

"Ne damo Nikšić" podržao Milatovića

Demokratska Crna Gora saopštila je danas da je šefica najvećeg Kluba odbornika u nikšićkoj vlasti, ljekarka i funkcionerka grupe građana "Ne damo Nikšić", Nada Krivokapić, zajedno sa drugim visokim funkcionerima ove grupe građana dala nedvosmislenu podršku predsjedničkom kandidatu Aleksi Bečiću za predsjedničke izbore koji će biti održani 19. marta.

Izbori za predsjednika Crne Gore zakazani su za 19. mart.

Bonus video: