Danilović: Đukanović u panici udara na sve četiri strane

"Za nas je važno da se ne miješamo u bratske i sestrinske svađe stranaka i kandidata naše većine - pomiriće se oni i bez našeg uplitanja ili posredovanja", rekao je Danilović

7855 pregleda 21 komentar(a)
Danilović, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Danilović, Foto: Ujedinjena Crna Gora

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore i kandidat te stranke na izborima za predsjednika Crne Gore Goran danilović saopštio je danas da je aktuelni predsjednik Crne Gore i kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) na predsjedničkim izborima Milo Đukanović "u panici udara na sve četiri strane".

Iz Ujedinjene je saopšteno da je Danilović to poručio tokom današnjeg susreta sa aktivistima stranke u Kotoru.

"Đukanović u panici udara na sve četiri strane. Bi nekako da se miri, a da se ne pomiri, napada lijeve i desne tražeći novo sjeme razdora, zaboravlja šta govori na sučeljavanju, a šta poručuje sa mini tribina. Prosto, on je sada u fazi četiri u jedan", istakao je Danilović

On je dodao da je "najvažnije izdržati do kraja kampanju koja je od početka jedna od najprljavijih ispod površine, ali kako se primiče dan glasanja tako postaje i javno prljava".

"Za nas je važno da se ne miješamo u bratske i sestrinske svađe stranaka i kandidata naše većine - pomiriće se oni i bez našeg uplitanja ili posredovanja. Vjerujem u dobar rezultat i zahvalan sam ljudima na podršci. Danas smo se sreli sa Novljanima i Kotoranima i osjećamo da možemo biti najprijatnije iznenađene. Tiha voda brijeg roni", zaključio je Danilović.

Bonus video: