Radulović: Po euro za djecu umjesto za dojč sa onim što ga možda očima ne može vidjeti

Jovan Radulović se zalaže za osnivanje fonda za oboljele

14180 pregleda 50 komentar(a)
Svaki građanin da izdvaja euro mjesečno: Radulović, Foto: Fejsbuk arhiva
Svaki građanin da izdvaja euro mjesečno: Radulović, Foto: Fejsbuk arhiva

Predsjednički kandidat Jovan Radulović Jodžir poručio je juče da će se kao predsjednik zalagati za posebnu budžetsku jedinicu koja će isključivo biti namijenjena oboljelim građanima.

Kazao je da je do sada kao influenser sa svojim kolegama učestvovao u puno humanitarnih akcijama, i da ne može da razumije državu koja nema novca za jedno dijete kojem se život spašava preko sms-a i slično.

”E to nećemo više tako. Svaki radno sposobni građanin će imati za obavezu da od svoje zarade jedan euro mjesečno odvoji za taj fond umjesto jedne dojč kafe koju popije sa onim što ga možda očima ne može vidjeti”, naveo je Radulović u saopštenju.

On je dodao da na taj način fond na godišnjem nivou može da bude napunjen cifrom od tri do pet miliona eura.

On je najavio i da će se zalagati za poštovanje prava osoba lišenih slobode u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, jer “svako je nevin dok se ne dokaže suprotno”.

Kazao je i da će se zalagati za bolji položaj sportista, i da “unese znak jednakosti između svake lopte, staze, koplja, kugle, mreže, pojasa, i svega što se bori za Crnu Goru”.

Radulović je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) kandidaturu predao pola sata pred istek roka za to. DIK mu je vratio na doradu jer mu je nedostajalo oko 2.000 validnih potpisa. Njegovu kandidaturu od početka prate kontroverze - od toga da je viđen u prostorijama DPS-a, do optužbi građana za zloupotrebu ličnih podataka i falsifikovanje potpisa.

Bonus video: