Danilović: I nakon DPS-a produkujemo kadrove koji su bez znanja a uz pomoć partija su zaposjeli najodgovornija mjesta

Danilović je kazao da se kandidovao za predsjednika Crne Gore da bi o tome govorio javno i da bi, bez obzira što se time upravo zamjera "kupljenim i potkupljenim kadrovima"

5631 pregleda 23 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Boris Pejović
Goran Danilović, Foto: Boris Pejović

Lider Ujedinjene Crne Gore i predsjednički kandidat Goran Danilović ocijenio je i da se i nakon DPS-a nastavilo sa "produkcijom kadrova "sa diplomama" a bez znanja koje su partijskim linijama zaposjeli najodgovornija mjesta.

On je, kako je saopšteno iz Ujedinjene Crne Gore naveo i da "nastavljaju da dovršavaju propadanje bez i malo griže savjesti kod onih koji ih postavljaju."

On je gostujući na TV Budva, istakao značaj borbe protiv laži koja tri decenije razara Crnu Goru.

"Lažna politička elita, lažni džet-set i samim tim lažni ponos produkovali su lažni moral na kojemu se izgradilo carstvo varanja i laganja. Lažne diplome su kancer naše zajednice", rekao je Danilović.

Navodi, kako se kaže u saopštenju, da se kandidovao i da bi o tome govorio javno i da bi, bez obzira što se time upravo zamjera "kupljenim i potkupljenim kadrovima", ispričao priču o drugačijoj i poštenijoj zemlji.

"Sve bih uložio, ako budem izabran za predsjednika Crne Gore, da se taj užas zaustavi, da vratimo samopouzdanje mladim ljudima koji su se odrekli dijela uživanja u mladosti stičući znanje, da bi danas u javnoj i službeničkoj hijerarhiji bili potčinjeni prevarantima i neznalicama. U Crnoj Gori ima mjesta za sve, ali moramo urediti stvari tako da se znanje poštuje i vrednuje", zaključio je Danilović.

Bonus video: