"Ne damo Nikšić": Bečiću podršku ne daju naši, već članovi Demohrišćanskog pokreta

"Očito nezadovoljni mogućnostima u Demohrišćanima čiji je predsjednik (Dejan) Vukšić javno podržao kandidata Jakova Milatovića, odlučili su da naprave još jedno udruživanje ovoga puta sa Demokratama"

10014 pregleda 12 komentar(a)
Nikšić (ilustracija), Foto: Svetlana Mandić
Nikšić (ilustracija), Foto: Svetlana Mandić

Građanski pokret "Ne damo Nikšić" saopštio je da Pavle Miljanić, Vlatko Bulatović i Filip Krivokapić nijesu njihovi članovi, već Demohrišćanskog pokreta.

Potpredsjednica pokreta "Ne damo Nikšić" i predsjednica Kluba odbornika Nada Krivokapić, Bulatović, Miljanić i Krivokapić ponovili su da oni na predsjedničkim izborima podržavaju predsjedničkog kandidata Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića.

"Građanski pokret Ne damo Nikšić želi da reaguje povodom saopštenja nekoliko bivših članova našeg pokreta, a koji na ovim izborima podržavaju predsjedničkog kandidata Aleksu Bečića. Dotični bivši članovi su osnovali Demohrišćanski pokret, samim tim zakonski prestali biti članovi našeg pokreta. Očito nezadovoljni mogućnostima u Demohrišćanima čiji je predsjednik (Dejan) Vukšić javno podržao kandidata Jakova Milatovića, odlučili su da naprave još jedno udruživanje ovoga puta sa Demokratama", navodi se u saopštenju.

Iz tog pokreta su dostavili dopis Ministarstva javne uprave o osnivačima Demohrišćana, a na spisku se nalaze i imena Miljanića, Bulatovića i Krivokapića.

"Na kraju, jasno je da je kandidatura Jakova Milatovića udružila mnogo više subjekata nego što je to izgledalo na prvi pogled", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: