Demokrate: Došli smo u Mojkovac da se borimo protiv kriminalne i korumpirane vlasti

"To nam je uspjelo u Budvi, u Kotoru i u Herceg Novom, a uspjeh nam je, sudeći po podršci Mojkovčana koja svakim danom raste, zagarantovan i u Mojkovcu", saopšteno je
61 pregleda 0 komentar(a)
Mojkovac Demokrate, Foto: Demokrate
Mojkovac Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 15.09.2017. 11:34h

Demokratska Crna Gora nastavila je kampanju u Mojkovcu saopšteno je iz ove partije. Oni su obišli Gornji Mojkovac.

"Demokrate ne posustaju u oslobađanju Mojkovca od organizovane kriminalne grupe koja misli da može u ovom gradu da održi svoj kriminalni raj, jer naši mladi zajedno sa predsjednikom Bečićem, generalnim sekretarom Bogdanovićem i mojkovačkim rukovodstvom Demokratske Crne Gore, obilaze domove širom mojkovačke opštine. Za razliku od kriminalaca sa vlasti, koji prijete, ucjenjuju i plaše sugrađane, mi sa njima razgovaramo, i uvijek smo srdačno dočekani u njihovim domovima. Ovog puta obiđen je Gornji Mojkovac, gdje se naše rukovodstvo sastalo sa domaćinima kojima je predsjednik lično uručio članske karte, i čuo od njih kako ovdje teško žive od svog rada. Jedan od ključnih problema u ulici “Dušana Tomovića“ koja se nalazi u ovom mjestu, jeste odvodnjavanje atmosferskih voda tokom velikih padavina, koje prouzrokuju začepljenja na odvodima. Problem bi se mogao lako riješiti izgradnjom potrebnog dijela kanalizacione mreže, međutim, infrastrukturni projekti aktuelnoj lokalnoj vlasti su nepoznanica.", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da ovaj kraj, kao i cijela mojkovačka opština, obiluje prirodnim potencijalima, od izvora i prelijepih šuma, do prostranih pašnjaka, pa je kao stvoren za razvoj i unapređenje poljoprivrede i stočarstva.

"Mojkovac je opština sa malim brojem stanovnika, pa bi se uz minimalna ulaganja države, ovaj kraj mogao značajno razviti i mogla bi se stvoriti maksimalna ekonomska korist za stanovnike Mojkovca. Za razliku od organizovane kriminalne grupe, koja tjera Mojkovčane da glasaju za njih, kako bi im pružili priliku još četiri godine da ih vode unazad, u socio-ekonomski ponor, mi iz Demokrata im nudimo praktična rješenja za probleme iz svih oblasti društvene djelatnosti u Mojkovcu, koja bi učinila da Mojkovac krene sa mrtve tačke uzlaznom putanjom. Pošto smo svi sigurni da sadašnja vlast neće učiniti ništa od navedenog, mi smo došli u Mojkovac kako bi se protiv takve kriminalne, korumpirane i odnarođene vlasti borili, a to nam i polazi za rukom. To nam je uspjelo u Budvi, u Kotoru i u Herceg Novom, a uspjeh nam je, sudeći po podršci Mojkovčana koja svakim danom raste, zagarantovan i u Mojkovcu", saopšteno je.

Bonus video: