Milatović u društvu Đeljošaja razgovarao sa građanima Tuzi

"Veoma me raduje iskrena dobrodošlica i energija koju osjećam među vama u Malesiji, to je energija koja je pobijedila na lokalnim izborima i koja će poraziti retrogradnu tridesetogodišnju politiku podjela i siromaštva..."

13000 pregleda 49 komentar(a)
Milatović i Đeljošaj, Foto: Pokret Evropa sad
Milatović i Đeljošaj, Foto: Pokret Evropa sad

Predsjednički kandidata Pokreta Evropa sad Jakov Milatović posjetio je danas Tuzi, gdje je zajedno sa predsjednikom te opštine Nikom Đeljošajem razgovarao sa građanima.

Milatović je, kako je saopšteno iz Pokreta Evropa sad, kazao da će građani Tuzi 19. marta "nastaviti borbu za konačno oslobođenje od DPS-a, kao što su to učinili nedavno na lokalnim izborima".

"Veoma me raduje iskrena dobrodošlica i energija koju osjećam među vama u Malesiji, to je energija koja je pobijedila na lokalnim izborima i koja će poraziti retrogradnu tridesetogodišnju politiku podjela i siromaštva i trasirati put uspješnoj evropskoj Crnoj Gori, Crnoj Gori u kojoj smo svi jednaki, vođeni istim ciljevima, ekonomskim boljitkom i evropskim putem", rekao je Milatović.

Dodao je da su građani Malesije pokazali dovoljan nivo hrabrosti da kažu "ne dosadašnjem režimu" i da se okrenu ka budućnosti.

"Svaki susret sa stanovnicima Malesije i sa predsjednikom opštine Nikom Đeljošajem, je srdačan i prijateljski i garantuje odličnu saradnju na putu kojem težimo. Zato ćemo 19. marta svi zajedno uspjeti", rekao je Milatović.

Bonus video: