Muratović: Pokušaji Evrope sad da poboljšaju rejting napadima na DPS su izraz očaja

"Pokušaji da jednog neharizmatičnog čovjeka, kome samohvalisavosti ne fali, nametnete kao dostojnog takmaca Milu Đukanoviću, tako što ćete bez osnova napadati njega ili DPS, zaista su komični i naravno uzaludni", naglasio je Muratović

9744 pregleda 38 komentar(a)
Muratović, Foto: DPS
Muratović, Foto: DPS

Član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Boris Muratović saopštio je da su svakodnevni pokušaji Pokreta Evropa sad (PES) da svoj rejting poboljšaju tako što napadaju DPS, predstavljaju izraz očaja.

To je saopšteno iz DPS -a povodom navoda koje je iznio čan Predsjedništva PES -a Filipa Ivanovića, koji je kazao da DPS vodi dirigovanu medijsku kampanju protiv ambasadora Francuske u Podgorici Kristijana Timonijea.

"S prezirom odbacujemo zlonamjerne izmišljotine izvjesnog Ivanovića iz Pokreta Evropa sad", navodi se u saopštenju DPS -a.

Muratović je kazao da vjeruju da se svuda priviđaju PES -u, "ali ne stojimo iza gradonačelnika Cetinja i brojnih drugih ljudi koji su reagovali povodom, inače neprimjerenog, istupa ambasadora Francuske".

Kako kaže, "funkcioneri Evrope sad, apostoli i ovi drugi, treba da pronađu drugačiji način javnog eksponiranja".

"Pokušaji da jednog neharizmatičnog čovjeka, kome samohvalisavosti ne fali, nametnete kao dostojnog takmaca Milu Đukanoviću, tako što ćete bez osnova napadati njega ili DPS, zaista su komični i naravno uzaludni", zaključio je Muratović.

Bonus video: