Đeljošaj Bečiću: Nastavićemo da jačamo partnerstvo i prijateljstvo

Đeljošaj i Bečić su se saglasili da zajedno treba raditi na jačanju investicionog razvoja, otvaranju novih radnih mjesta i stvaranju ambijenta za pomirenje i saradnju sa "svim časnim i poštenim činiocima ovog društva"

9432 pregleda 20 komentar(a)
Đeljošaj i Bečić, Foto: Medijski pul predsjedničkog kandidata Alekse Bečića
Đeljošaj i Bečić, Foto: Medijski pul predsjedničkog kandidata Alekse Bečića

Predsjednički kandidat i lider Demokrata Aleksa Bečić danas se u Tuzima sastao sa predsjednikom i potpredsjednikom te opštine Nikom Đeljošajem i Ivanom Ivanajem.

Na sastanku je, kako je saopšteno iz Bečićevog Medijskog pula, iskazano "veliko zadovoljstvo odličnim izbornim rezultatima" političkih subjektata koje predvode Bečić i Đeljošaj na lokalnim izborima u Tuzima, ali i "odličnom saradnjom kroz zajedničko vršenje vlasti" u protekle četiri godine u Tuzima, koja će se, kako su istakli, nastaviti i u narednom mandatnom periodu.

Đeljošaj se zahvalio Bečiću na "afirmaciji postignutih rezultata" na polju razvoja i napretka Opštine Tuzi. “Iskreno i bezrezervno ste nam pružili ruku prije četiri godine kada je došlo do demokratskih promjena u opštini Tuzi i kada sam postao predsjednik Opštine. I ja lično i građani Malesije to pamtimo i cijenimo, zato ćemo nastaviti da jačamo naše partnerstvo i prijateljstvo. Želim vam sreću na predstojećim izborima”, naglasio je Đeljošaj, kako se navodi u saopštenju.

Istakao je da su ohrabrujući tonovi koji ukazuju na saradnju i objedinjavanje građanskih snaga. “Ovo je dobra osnova za nadogradnju saradnje partija sličnih profilacija i uzor koji bi trebalo da slijede i ostali subjekti jer bez dijaloga i saradnje nema ni napretka”, zaključio je Đeljošaj.

On i Bečić su se saglasili da zajedno treba raditi na jačanju investicionog razvoja, otvaranju novih radnih mjesta i stvaranju ambijenta za pomirenje i saradnju sa "svim časnim i poštenim činiocima ovog društva", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: