Mandić: Borba protiv korupcije temeljni zadatak za svaku buduću vlast

"Moramo da se posvetimo radu, zaposlimo omladinu i stvorimo novu vrijednost", kazao je predsjednički kandidat DF-a

10830 pregleda 14 komentar(a)
Mandić u Kotoru, Foto: Medijski tim predsjedničkog kandidata Andrije Mandića
Mandić u Kotoru, Foto: Medijski tim predsjedničkog kandidata Andrije Mandića

Borba protiv korupcije temeljni je zadatak za svaku buduću vlast u Crnoj Gori, poručio je predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić na skupu u Kotoru.

Crna Gora je, prema njegovim riječima, bila na "lošem glasu" zbog "bivše odnarođene vlasti" koja je, kako je naveo, koristila državu kao sredstvo za lično bogaćenje.

Kazao je da žele izgradnju bogatog društva, ali da se to bogatstvo stiče u "normalnoj i zdravoj državi", gdje će se poštovati zakoni, te da je "vrijeme da se vratimo tradiciji".

Mandić Kotor
foto: Medijski tim predsjedničkog kandidata Andrije Mandića

Mandić je, kako je saopštio Medijski tim tog predsjedničkog kandidata, rekao da je uvijek tražio od ljudi iz DF-a da budu pošteni i da "nikada nisu prevarili nijednog političkog partnera, niti su ustuknuli pred bilo kojim protivnikom".

"Uvjeren sam da je narod Crne Gore dobro prepoznao šta se sve dešavalo. Imamo glasanje 2020. godine i kasnije na lokalnim izborima, gdje je izgubila politika predvođena Milom Đukanovićem, pa je za očekivati da na ovim izborima bude još ubjedljivije poražen", rekao je Mandić.

Mandić Kotor
foto: Medijski tim predsjedničkog kandidata Andrije Mandića

Kako kaže, "oronuo Đukanović, kao i njegova politika", nisu više prepreka za ispunjenje "narodnih težnji sa kojima se krenulo od 30. avgusta" 2020.

"Borba protiv korupcije je temeljni zadatak za svaku budućnu vlast u Crnoj Gori. Moramo da se posvetimo radu, zaposlimo omladinu i stvorimo novu vrijednost", naglašava Mandić.

Navodi da je važno ujediniti zemlju na "temama koje život znače".

"Potrebno nam je dobro pravosuđe, da Crnu Goru unapređujemo i pronađemo zajednički jezik sa svakim dobrim i čestitim čovjekom", zaključio je Mandić.

Bonus video: