Đeljošaj: Vjerujemo u političku zrelost i odgovornost naših glasača

Naglasio je da će Albanski forum nastaviti da predstavlja Albance u Crnoj Gori i da će permanentno csarađivati sa političkim strukturama koje su partneri EU, SAD, NATO saveza, kao i za dobre odnose sa Albanijom i Kosovom, a u prvom redu sa strankama koje promovišu prozapadni put Crne Gore

24664 pregleda 53 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Iz Albanskog foruma saopštili su da vjeruju da ne treba da upute svoje glasače koga da podrže i da vjeruju u njihovu političku zrelost i odgovornost da procijene najbolju opciju.

Oni su pozvali svoje glasače i simpatizere da iskoriste svoje građansko pravo i glasaju na predsjedničkim izborima, koji će se održati 19. marta.

Iz te partije smatraju da su Albanci u Crnoj Gori dali veliki doprinos svim demokratskim procesima razvoja Crne Gore.

"Glasajući i podržavajući dominantno albanske partije, iskazali smo stav da Albanci se predstavljaju samo kroz nacionalne partije. Vjerujemo da će i na predsjedničkim izborima, bez pritisaka i tutora kako postupiti, znati da se sami opredijele", navodi se u saopštenju koje potpisuje lider te partije Nik Đeljošaj.

Naglasio je da će Albanski forum nastaviti da predstavlja Albance u Crnoj Gori i da će permanentno csarađivati sa političkim strukturama koje su partneri EU, SAD, NATO saveza, kao i za dobre odnose sa Albanijom i Kosovom, a u prvom redu sa strankama koje promovišu prozapadni put Crne Gore.

Bonus video: