Bogdanović: Neistina da nas je BS ucijenila

"Iza ove dezinformacije krije se pokušaj narušavanja odnosa među političkim partnerima na lokalnom nivou"

13993 pregleda 23 komentar(a)
Bogdanović, Foto: DPS
Bogdanović, Foto: DPS

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS), dematovao je da je današnje pisanje "Vijesti" da je Bošnjačka stranka (BS) od DPS-a zatražila da bude dio koalicione lokalne vlasti u Baru i Plavu u zamjenu za podršku predsjedničkom kandidatu Milu Đukanoviću.

"Današnji navodi o tome kako je DPS neko ucijenio, a naročito naša tradicionalna prijateljska Bošnjačka stranka, povodom podrške predsjedničkom kandidatu - notorna su neistina osmišljena za jednokratnu upotrebu", naveo je Bogdanović u saopštenju.

"Vijesti" su prilikom izrade teksta kontaktirale DPS i BS od kojih nisu dobile odgovor na postavljena pitanja. Bošnjačka stranka nije demantovala pisanje "Vijesti".

Povezani članci

16. Mart 2023.

BS traži fotelje za podršku Đukanoviću

Bogdanović dodaje da se iza ove, kako je rekao, dezinformacije krije pokušaj narušavanja odnosa među političkim partnerima na lokalnom nivou.

"Što je potpuno uzaludan posao, jer DPS sa apsolutno svim partnerima ima apsolutno iskren i do kraja jasan odnos. I niti na jedan način ne utiče na njih, kao što ni oni ne mogu uticati na nju", kaže on.

U ovoj izbornoj trci, dodaje Bogdanović, Đukanović je dobio podršku sa svih strana.

"I vjerujemo da to mnogima smeta. Bošnjačkoj stranci, kao i uvijek, duboko zahvaljujemo na tome što gotovo dvije decenije u svim ključnim momentima donose odluke koje su usmjerene samo i isključivo u interesu Crne Gore", zaključio je Bogdanović.

Bonus video: