Đukanović: DF i Mandić nisu neprihvatljiv partner

"Moramo da počnemo taj razgovor, da bismo pomogli da se savlada taj istorijski jaz, za koji niste odgovorni ni Vi ni ja", kazao je Đukanović tokom TV duela sa Mandićem

46754 pregleda 178 komentar(a)
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Đukanović, Foto: Boris Pejović

Lider Demokratske partije socijalista (DPS), aktuelni predsjednik države i kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima, Milo Đukanović, kazao je da Demokratski front i jedan od lidera tog političkog saveza Andrija Mandić za njega nisu neprihvatljiv partner.

Đukanović je, tokom sinoć emitovanog TV duela sa Mandićem, rekao da je u narednom periodu potrebno raditi na što je moguće većoj političkoj inkluziji.

"Tako vidim i ovaj naš današnji dijalog. Bez obzira na ocjene koje se danas čuju sa važnih međunarodnih adresa, da je Demokratski front potpuno neprihvatljiv partner, time i gospodin Mandić - meni nije. Ja sam čovjek koji je došao da razgovara sa njim, zato što respektujem da legitimno predstavlja jedan dio Crne Gore. Moramo da počnemo taj razgovor, da bismo pomogli da se savlada taj istorijski jaz, za koji niste odgovorni ni Vi ni ja. Da se Crna Gora pomiri na zdravoj, vrednosnoj, platformi evropske budućnosti, da bismo mogli naći odgovarajuće mjesto za našu državu i svakog građanina u toj ujedinjenoj Evropi i na globalnoj mapi", kazao je Đukanović.

Bonus video: