Milačić: Podrška Milatoviću, do kraja poraziti mračnu politiku DPS-a i Đukanovića

"Prava Crna Gora stajala je i uvijek će stajati u odbrani slobode dobijene 30. avgusta", kazao je lider te stranke

6909 pregleda 40 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora podržala je predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, u susret drugom krugu izbora 2. aprila.

"Jučerašnji izbori pokazali su ono čega su se DPS i njima srodne partije najviše plašile, svu uzaludnost politike mržnje i podjela, politike bezumnog napada na političke protivnike. Sve to je nakon 30. avgusta i juče pokazalo se, postala prošlost Crne Gore i sve to će još ubjedljivije biti potvrđeno u drugom izbornom krugu predsjedničkih izbora", saopštio je lider Prave Marko Milačić.

"Prava Crna Gora čestita slobodnim građanima Crne Gore, što su još jednom i još ubjedljivije obranili slobodu koja je rođena 30. avgusta, u kojoj više nije ni bitno iz koje partije ko dolazi, bitna je borba protiv tridesetogodišnjeg kriminalnog režima DPS-a, koja je u zbirnom rezultatu kandidata koji simbolišu 30. avgust ubjedljivo dobijena", kazao je on.

Uputio je čestitku Milatoviću na, kako je kazao, sjajnom rezultatu, rekavši da će taj kandidat u drugom krugu izbora, uz podršku partija koje su pobijedile na izborima 2020, voditi i "dobiti završnu bitku za konačnu slobodu Crne Gore" i "konačan poraz lično Mila Đukanovića, kao najmračnijeg dijela crnogorske istorije koja se Crnoj Gori više ne smije ponoviti".

"Prava Crna Gora stajala je i uvijek će stajati u odbrani slobode dobijene 30. avgusta i daje punu podršku gospodinu Jakovu Milatoviću da u drugom krugu predsjedničkih izbora do kraja i ubjedljivo i još jednom porazi mračnu politiku DPS-a i Mila Đukanovića, za novi početak i konačno ozdravljenje Crne Gore i političkog i društvenog života u njoj", zaključuje Milačić.

Bonus video: