Kovačević: Izvjesno da će Milatović pobijediti u drugom krugu uz pomoć DF-a

Kovačević je naveo da su Milatoviću, da bi pobijedio u drugom krugu predsjedničkih izbora, neophodni glasovi koje je dobio Andrija Mandić u prvom krugu

22905 pregleda 110 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Predsjednik Opštine Nikšić i funkcioner Demokratskog fronta Marko Kovačević saopštio je da je izvjesno da će Jakov Milatović pobijediti u drugom krugu predsjedničkih izbora, uz pomoć DF-a i njegovih pristalica.

Kovačević je u video izjavi na Fejsbuku naveo da su Milatoviću, da bi pobijedio u drugom krugu predsjedničkih izbora, neophodni glasovi koje je dobio Andrija Mandić u prvom krugu.

"Sinoć sam imao priliku da prisuatvujem telefonskom razgovoru između g. Milatovića i g. Mandića gdje je g. Milatović pozvao g. Mandića. Razgovor je protekao u jednom korektnom i prijateljskom tonu gdje je g. Mandić stavio i sebe na raspolaganje kao predsjedničkog kandidata u prvom krugu, ali i sve funkcionere DF-a da pomognu Jakovu Milatoviću u drugom krgu da ostvari što ubjedljivu pobjedu protiv Mila Đukanovića", rekao je Kovačević.

On je kazao da je izvjesno da će Milatović biti novi predsjednik Crne Gore, a DF je "kao organizacija spreman da uloži puni trud da ta pobjeda bude ubjedljiva".

"Naš osnovni politički cilj i prije, ali i poslije 30. avgusta jeste demontaža DPS-a i konačno slanje Mila Đukanovića u političku prošlost.Na pragu smo da to ostvarimo, treba sačekati 2. april i to će tada biti verifikovano 2. aprila uz presudno učešće nas iz DF-a i naših pristalica koji će dati podršku Milatoviću", rekao je Kovačević.

Bonus video: