Vlada: Abazović bio specijalni gost na Molitvenom doručku u Kapitolu

"Današnjim aktivnostima Abazovića u Kapitolu potvrđuje se posvećenost Crne Gore evroatlanstkim saveznicima, kao i daljim integracionim procesima i reformama"

7856 pregleda 15 komentar(a)
Abazović na Molitvenom doručku, Foto: Gov.me/R. Koprivica
Abazović na Molitvenom doručku, Foto: Gov.me/R. Koprivica

Premijer Dritan Abazović bio je specijalni gost na Molitvenom doručku dvadesetak kongresmena u Kapitolu - sjedištu Kongresa Sjedinjenih Američkih Država, saopšteno je iz Vlade.

"Gostovanje Abazovića na Molitvenom doručku i razmjena mišljenja sa članovima Kongresa bila je prilika za diskusiju o evroatlantskoj budućnosti, kao i daljem jačanju partnerskih i savezničkih odnosa sa SAD", dodaju iz Vlade.

Dritan Abazović, konresmeni
foto: Gov.me/R. Koprivica

Današnjim aktivnostima Abazovića u Kapitolu, navode iz Vlade, potvrđuje se posvećenost Crne Gore evroatlanstkim saveznicima, kao i daljim integracionim procesima i reformama.

"Susret je bio prilika za podsticanje snažnije saradnje sa SAD, kao najvažnijem strateškom partneru u okviru NATO-a. Tokom razgovora, razmijenjena su mišljenja o situaciji u regionu, ali i na globalnom planu, u kontekstu bezbjednosti i sigurnosti", zaključuju iz Vlade.

Bonus video: