Aktuelna vlast u Mojkovcu podržala Milatovića

"Politika sukoba i mržnje, koju decenijama vodi Demokratska partija socijalista (DPS) i njen lider Milo Đukanović, biće poražena za manje od deset dana", navodi se u zajedničkom saopštenju

11652 pregleda 15 komentar(a)
Dio aktuelne većine, Foto: Privatna arhiva
Dio aktuelne većine, Foto: Privatna arhiva

Aktuelna vlast u Mojkovcu, koju čine Koalicija za budućnost Mojkovca (Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Pokret za promjene, Radnička partija, Socijalistička narodna partija), Demokratska Crna Gora, Građanski pokret URA, Ujedinjena Crna Gora i grupa građana "Ne damo Mojkovac" dala je, kako je saopšteno, "jedinstvenu i snažnu podršku Jakovu Milatoviću, kandidatu za predsjednika Crne Gore".

"Nakon 30. Avgusta, Crna Gora je krenula putem oslobađanja i demokratizacija a pobjeda Jakova Milatovića 2. aprila daće konačan pečat na pobjedu koju je narod željno iščekuje. Politika sukoba i mržnje, koju decenijama vodi Demokratska partija socijalista (DPS) i njen lider Milo Đukanović, biće poražena za manje od deset dana", piše u zajedničkom saopštenju političkih subjekata, koji čine mojkovačku vlast.

"Zbog toga su nam potrebni jedinstvo i sloga, koje smo pokazali i na prethodnim parlamentarnim izborim, kako bi se Crna Gora u konačnom oslobodila kriminala, korupcije i svega onoga što je našu državu godinama sputavalo i vodilo u beznađe. Okrenimo svi zajedno novu stranicu istinskih i pravih vrijednosti po kojima je naša zemlja bila prepoznata prije dolaska DPS i Mila Đukanovića na vlast", navodi se u saopštenju.

Oni su pozvali građane Crne Gore da slobodu i pravdu osvojenu 30. avgusta, još jednom potvrde 2. aprila, masovnim izlaskom na birališta i glasom za Jakova Milatovića.

"Zajedno, do pobjede", poručuju iz mojkovačke vladajuće koalicije.

Bonus video: