Bogdanović: Pobijediće Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora

"Za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti - za", kazao je generalni sekretar DPS-a

12690 pregleda 105 komentar(a)
Bogdanović, Foto: DPS
Bogdanović, Foto: DPS

Nova, velika pobjeda evropske i građanske Crne Gore, u drugom krugu predsjednčkih izbora 2. aprila, biće najbolji odgovor svima koji udaraju u njene temelje, poručio je generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović.

"Na biralištima će građani podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put na kom su je zaustavili 'oslobodioci' i njihovi mentori 2020. godine. Za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti - za. Za multietničku Crnu Goru, članicu EU u bliskoj budućnosti", saopštio je Bogdanović.

Kazao je da će lider DPS-a Milo Đukanović pobijediti na izborima - da bi pobijedila Crna Gora.

"Nakon sve učestalijih nastupa onih koji vode hajku protiv časne crnogorske dijaspore, na krilima podrške Šešelja, Rakovića i ostale šovinističke elite, dobro je da primjećujemo da i u njihovim redovima ima onih koji se od toga distanciraju. Primjetno je da Milojka Spajića nema na posljednjim skupovima Milatovića, a dobri poznavaoci prilika u vrhu Evropa sad osnovano tvrde da se lideru tog pokreta ne sviđa ni podrška DF-a, a kamoli Šešelja i Rakovića, shvatajući koliko je njegov zamjenik duboko i nepovratno zagazio u nacionalističke vode. Nećemo im stajati na muku. A birači će im za sedam dana reći sve - pobijediće Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora", zaključio je Bogdanović.