Komšić podržao Đukanovića: Nije zahvalno komentarisati izbore u susjednim zemljama, ali stojim iza činjenica

"Sa aspekta interesa Bosne i Hercegovine takođe, jer je činjenica da je gospodin Đukanović i kao premijer i kao predsjednik Crne Gore učinio sve da odnosi naše dvije zemlje budu izuzetno prijateljski, da napreduju svakim danom", rekao je Komšić

5101 pregleda 38 komentar(a)
Komšić i Đukanović, Foto: DPS
Komšić i Đukanović, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je danas da je podrška predsjedniku Crne Gore i predsjedničkom kandidatu DPS Milu Đukanoviću došla i od još jednog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Željka Komšića.

"Ovoga puta poruku podrške uputio je Željko Komšić koji je na početku svog obraćanja istakao prijateljske odnose koje ima sa predsjednikom Đukanovićem godinama", ističe se u saopštenju DPS.

Ranije je podršku Đukanoviću uputio još jedan član Predsjedništva BiH, Denis Bećirović.

"Sa aspekta interesa Bosne i Hercegovine takođe, jer je činjenica da je gospodin Đukanović i kao premijer i kao predsjednik Crne Gore učinio sve da odnosi naše dvije zemlje budu izuzetno prijateljski, da napreduju svakim danom. Kao što je isto tako činjenica da u toku njegovog mandata bilo premijerskog, bilo predsjedničkog Bosna i Hercegovina i Crna Gora nijesu imale nikakvih otvorenih pitanja. I sa te tačke gledišta ja samo mogu reći da bih želio da se takva politika nastavi i u buduće", poručio je Komšić.

On je kazao da nije zahvalno sa mjesta na kojem se nalazi, s obzirom na funkciju koju obavlja, komentarisati izbore u susjednim zemljama, ali prema njegovim riječima, ovo su činjenice i zaista stoji iza tih činjenica.

Bonus video: