Kaluđerović: Izbori 2. aprila nikad lakši, bira se između Đukanovića i budućnosti Crne Gore

Kako je navela, bira se imeđu Đukanovića i budućnosti Crne Gore i tom prilikom istakla da je odgovor jasan

3461 pregleda 16 komentar(a)
Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Izbori 2. aprila nikad nisu bili lakši, jer je pred građanima i građankama Crne Gore jasan izbor, kazala je članica Predsjedništva Socijalističke narodne partije CG (SNP) Slađana Kaluđerović.

U nedjelju 2. aprila održava se drugi krug predsjedničkih izbora u Crnoj Gori, a kandidati su lider Pokreta Evropa sad Jakov Milatović i šef Demokratske partije socijalsta i aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Ona je upitala građane da li žele da se "točak istorije vrati unazad" ili da Crna Gora krene putem prosperiteta i napretka.

"Da li žele da Đukanović i dalje dijeli i svađa Crnu Goru ili žele da Crna Gora krene putem pomirenja i saradnje, da Đukanović i dalje bude politički kišobran za bujanje organizovanog kriminala i korupcije ili žele da Crna Gora bude bezbjedno mjesto za život svih njenih građana i građanki" dodala je Kaluđerović.

Postavila je i pitanje da li građani žele da se državni novac, kako ona kaže, i dalje prebacuje u privatne džepove ili žele da Crna Gora bude država socijalne pravde.

"Da li žele da Đukanovićevi kumovi i dalje pustoše Crnu Goru ili žele da ona bude zemlja jednakih šansi za sve, da Đukanović i dalje ima najduži staž na vlasti u Evropi ili žele da građani Crne Gore imaju evropski kvalitet života", kazala je Kaluđerović.

Kako je navela, bira se imeđu Đukanovića i budućnosti Crne Gore i tom prilikom istakla da je odgovor jasan.

"Zato svi u nedelju izađimo na izbore i poručimo – Milo, dosta je bilo", zaključuje Kaluđerović.

Bonus video: