DSS podržao Milatovića

Oni smatraju da se da će se na taj način, verifikovati izborna volja građana od 30. avgusta 2020 godine i da će svi građani biti konačno pred zakonom jednaki, da neće biti diskriminisanih, ni pojedinaca, ni naroda, po bilo kom osnovu

4461 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DSS
Ilustracija, Foto: DSS

Demokratska srpska stranka (DSS) podržaće predsjedničkog kandidata i zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad (PES) Jakova Milatovića na predstojećem drugom krugu predsjedničkih izbora.

Iz te partije su pozvali "svoje članove i simpatizere, kao i sve one koji smatraju da su promjene u političkom životu civilizacijski iskorak" , kako se navodi u saopštenju DSS, "da podrže Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora 2. aprila".

Oni smatraju da se da će se na taj način "verifikovati izborna volja građana od 30. avgusta 2020. godine" i da će "svi građani biti konačno pred zakonom jednaki, da neće biti diskriminisanih, ni pojedinaca, ni naroda, po bilo kom osnovu".

"Predsjedništvo DSS vjeruje da će izborom Jakova Milatovića Crna Gora konačno okrenuti leđa retrogradnoj, pljačkaškoj, korupcionaškoj, kriminalnoj politici koja polako, ali sigurno izlazi na svjetlo dana kroz mnogobrojne afere vezane za prethodni režim, ali i Mila Đukanovića, kao njegovu personifikaciju", kazali su iz ove partije.

Dodali su i da se pobjedom Milatovića "konačno zatvaraju vrata mogućem povratku izbornih manipulacija i krađa na koje nas je 'navikao prethodni režim', kao i 'sigurne džepove i rezervoare' i 'privatne dijaspore' njihovog predsjedničkog kandidata".

Bonus video: