Prava Crna Gora: Glasajući za Milatovića narod će dovršiti ono za šta smo se borili svih prethodnih godina

"Izražena je zahvalnost koalicionim partnerima na dosadašnjoj korektnoj saradnji, uz želju da se što brže i efikasnije preuzme lokalna uprava, kako bi slom DPS-a bio potpun, a posljedice njihovog djelovanja što prije uklonjene", navode"

2619 pregleda 7 komentar(a)
Sa sastanka Prave Crne Gore, Foto: Prava Crna Gora
Sa sastanka Prave Crne Gore, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora i njen predsjednik Marko Milačić pružili su apsolutnu podršku predsjedničkom kandidatu Pokreta "Evropa sad" Jakovu Milatoviću, a Odbor Prave Crne Gore u Podgorici prethodnih desetak dana i konkretno snažnim terenskim radom.

To je saopšteno iz te partije nakon sastanka gradskog Odbora Prave u Podgorici, kojim je predsjedavao predsjednik odbora Stefan Vešović.

Dodaju da je na sastanku razmatrana trenutna politička situacija, predsjednički izbori, najavljeni parlamentarni izbori i konačno preuzimanje vlasti u Podgorici.

"U nedjelju 2. aprila, narod će glasajući Jakova Milatovića dovršiti ono za šta smo se borili svih prethodnih godina", poručili su iz Prave Crne Gore.

Kako navode, na sjednici je konstatovano da je Prava Crna Gora nastala kao izraz borbe protiv Mila Đukanovića i sistema vrijednosti koji je uspostavljen kroz njegov režim.

"Samim tim na predstojećim izborima za nas je izbor nikad lakši, posebno zbog toga što glasamo direktno i lično protiv Mila Đukanovića", dodaju.

Kažu da iako je Prava Crna Gora mlada partija, decenije borbe protiv nepravde, kriminala i iskrivljenog sistema vrijednosti su u njihovim redovima.

"Svih prethodnih godina davali smo i dajemo svaki atom naše snage da dođe do konačnog sloma režima Mila Đukanovića, a ovoga puta i njegovog lično političkog sloma", piše u saopštenju.

Dodaju i da je Vešović bliže upoznao prisutne sa trenutnom situacijom oko preuzimanja vlasti u Podgorici.

"Izražena je zahvalnost koalicionim partnerima na dosadašnjoj korektnoj saradnji, uz želju da se što brže i efikasnije preuzme lokalna uprava, kako bi slom DPS-a bio potpun, a posljedice njihovog djelovanja što prije uklonjene", navode.

Iz Prave Crne Gore dodaju i da su sjednici osim članova Odbora prisustvovali generalna sekretarka Prave Crne Gore Aleksandra Deletić i odbornik Prave Crne Gore u Zeti Svetozar Ulićević.

Bonus video: